Constituir una societat amb 1 euro de capital es possible amb la Llei Crea i Creix

crea una sociedad por un euro

El passat 19 d’octubre va entrar en vigor la Llei 18/2022 de Creació i Creixement Empresarial o també coneguda com Llei Crea i Creix per la que es podrà donar d’alta una societat limitada amb 1 euro de capital. Et detallem les novetats que suposa aquesta nova regulació.

Redactat per Espacio Pymes

Llei Crea i Creix està dirigida a fomentar el dinamisme del teixit productiu i donar resposta a les demandes i recomanacions dels diferents organismes internacionals.

Constitució d’una societat per 1 euro

Amb aquesta Llei, s’estableix la possibilitat de constituir una Societat de Responsabilitat Limitada amb un capital social de 1 euro, davant el mínim legal de 3.000 euros establert fins el moment.
Així doncs, es facilita la constitució telemàtica d’empreses a través de la finestreta única del Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE), que garantitza una reducció als plaços per a la seva creació i dels costos notarials i registrals.
Tots els notaris han d’estar disponibles a l’Agenda Electrònica Notarial i a la seva disposició de portar a terme la constitució de societats a través de CIRCE.

Els notaris i intermediaris hauràn d’informar als fundadors dels avantatges (cost i plaços) d’utilitzar els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) i el CIRCE, per a la seva constitució.

Newsletter

Subscriu-te per rebre les nostres últimes actualitzacions a la teva safata d’entrada!

ELS MÉS DESTACATS