Entre totes les empreses podem obtenir energia a un preu més competitiu

Compra agregada electricitat cambra de comerç

La Cambra de Barcelona us vol ajudar a fer més competitives les vostres empreses. Per això, impulsen una prova de compra agregada d’electricitat amb l’objectiu d’ajudar-vos a gestionar el risc de la variabilitat actual del preu i aconseguir preus més reduïts per a les empreses participants. Tot això amb la col·laboració d’un grup d’experts i amb l’assessorament personalitzat i objectiu de la Cambra.

Les darreres notícies sobre el preu màxim del gas utilitzat per generar electricitat, els possibles talls de gas a Europa i la situació amb Algèria, entre d’altres, fan que la incertesa ara sigui elevada. Si a això li sumem els continus canvis regulatoris (IVA, compensació, càrrecs i peatges), la inflació i els preus dels carburants la situació pot semblar massa complexa. Potser alguns us plantegeu tancar un preu per 2, 3 o 5 anys i així assegurar el pressupost dels propers anys, per això algunes comercialitzadores estan ofertant aquests nous productes, però compte, a preus molt elevats. D’altres potser podeu aplicar les pujades als preus finals dels vostres béns i serveis, i no voldreu acceptar aquestes ofertes de preu fix. En grup tindrem més poder de negociació.

Les darreres notícies sobre el preu màxim del gas utilitzat per generar electricitat, els possibles talls de gas a Europa i la situació amb Algèria, entre d’altres, fan que la incertesa ara sigui elevada. Si a això li sumem els continus canvis regulatoris (IVA, compensació, càrrecs i peatges), la inflació i els preus dels carburants la situació pot semblar massa complexa.

Aquesta iniciativa es dirigeix a tot el teixit productiu de la demarcació de la Cambra de Barcelona. La finalitat és obtenir una mostra representativa d’empreses, per la qual cosa es promourà que els actors participants representin aquesta diversitat, tant des del punt de vista del tipus de consum elèctric, com de la dimensió de les empreses, com dels sectors d’activitat i el territori.

L’objectiu de la Cambra és tancar la licitació d’electricitat entre finals de gener i principis de febrer de 2023, per tal que els nous preus siguin efectius al març de 2023.

Si durant aquest termini heu de renovar contractes feu-ho sense permanència i així podreu canviar al nou contracte sense incórrer en costos de rescissió del contracte anterior.

Aquesta prova pilot està reservada a les empreses de la demarcació de la Cambra de Barcelona que compleixin els criteris de solvència que s’han estipulat des de l’equip de coordinació.

Feu més competitiu el vostre negoci i sumeu-vos al grup! Contacteu en aquet enllaç a la cambra de comerç fins el 25 de gener de 2023.

Newsletter

Subscriu-te per rebre les nostres últimes actualitzacions a la teva safata d’entrada!

ELS MÉS DESTACATS